24 Mayıs 2011 Salı

Sibel Üresin Kimdir?‏

KALİTESİZ REKLAM ÇALIŞMASI BÖLÜM 1 
"Geldi bahar ayları titredi gönül yayları..."

Böyle başlamak sanırım en uygunu hanımefendinin açıklamasıyla ilgili.Hakkında çok uzun yazmaya gerek yok bence.Dikkat çekmek istediğim nokta okuduğu lisans bölümünü yazmaktan bile çekinen,siyasi ilişkileri iyi olduğu için belediğe kurumlarında -kadrolu veya değil- hizmet veren bir karakter.Ne mutlu ki psikoloji altyapısı olmayan birisi -çok şükür!-. 

Net bir şekilde beyan etmese de klasik "Newport" mezunlarından; "Psikolojiye ilgim vardı,belge dağıtılıyormuş ben de aldım.Hazır çevrem var kervan yolda düzülür,hadi bismillah." diyenlerden kendisi.Kişisel gelişimle profesyonel eğitimin farkını algılayıp uygulamaktan yoksun bireylerden Allah korusun bizleri.

Amin.

Ekşi not: Başlamayan kariyeri bitecektir aynı zamanda ortaya çıkan kasetler (MHP) ve olası kaset olaylarıyla ilgili (AKP) müthiş bir atak.Arkasında birileri yoksa bomboş,destekleyen güçlü gruplar varsa çok sıkı bir toplum mühendisliği çalışması.

Mustafa

Kendi web sayfasından:

sibel üresin

Sibel Üresin Kimdir:
1976 İstanbul doğumlu Sibel Üresin, Davranış Bilimleri dalında Yüksek Lisans yapmış,  Yaşam Koçluğu ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini tamamlayarak uluslararası sertifika sahibi olmuştur. 
Fatih Belediyesi, 
Ümraniye Belediyesi, 
Şile Belediyesi
Bahçelievler Belediyesi
Eyüp Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi
Kocaeli Belediyesi
Bursa Emniyet Müdürlüğü
İSKİ
Sıcak Yuva Vakfı, 
Mavi Haliç Derneği, 
İSEGEV Vakfı gibi kurumlarda Kişisel Gelişim ve Aile İçi İletişim konulu eğitim ve seminerler vermiştir. Hilal TV'de 'Burda Hayat Var' isimli Kadın ve Aile Programı, Seyir FM 'de'Bir Derdim Var' adlı programını hazırlayıp sunmuştur. Habername.com sitesinde haftalık köşe yazan Sibel Üresin, Yaşam Koçluğu Sertifika Eğitimleri, Farkındalık ve Kişisel Gelişim Seminerleri vermekte, Aile ve Evlilik Danışmanlığı yapmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Psikolog Mustafa Said MERT

Doktor Stres Blog Sayfasına Hoşgeldiniz

Psikolog İş İlanı

Psikoloji Arşivi

Endüstri Psikolojisi

Politik Psikoloji

Psiko Onkoloji

mektebim

Kitabevim

Eski Fotoğraflar

Dailymotion

YouTube

World Travel Channel