15 Temmuz 2011 Cuma

Coca Cola Bizi Sever Mi?


Dün 13 şehit verdik bugün Beraat Kandili.Bu akşam Coca Cola'nın ülkemizde yerleştirmeye çalıştığı "festival çılgınlığı" kültürünün etkinliği.Coca Cola'yı hep eleştiririz ama siyasilerimizin şiddetli kınamaları gibi sadece sözde kalıyor eleştirilerimiz.10.000'den fazla katılımcı çılgınlar gibi eğlenecek bu haftasonu.Firma adı önemli değil bu tür organizasyonları gerçekleştiren firmaların ürünlerini alanları eleştirin lütfen.Mübarek günde şehit verdiğimiz günün ertesinde bu etkinliği vicdanı sızlamadan gerçekleştiren organizatörlere de yazıklar olsun.Katılımcılar da inşallah birşeylerden ders alırlar ve kendilerine gelirler.


Rock'n Coke'a saatler kaldı

Türkiye'nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock'n Coke için geri sayım son hızla devam ediyor.


Bu sene kampçılar eğlenceye bu  akşam Şehir Sahnesi'nde gerçekleşecek kısa film gösterimi ve Radyo Babylon DJ'lerinin performanslarıyla başlayacak. Festivalciler; Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, The Kooks, Athena, Duman ve Gripin olmak üzere, 4 farklı sahnede birçok Türk ve dünya starının canlı performansları eşliğinde müzikle dolu unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak.

KAMP ALANI

10.000 kampçıyı ağırlayan kamp alanında, katılımcılar kendi çadır malzemelerini festival öncesinde temin etmelidir. Festival alanındaki çarşı alanında da kamp çadırı satılacaktır. Festival kapılarını kampçılara bugün saat 18:00'de açacaktır.Festivali en güzel haliyle yaşamak için gündüzleri kendinizi güneşten, geceleri soğuktan koruyacak birşeyler getirmeyi unutmayın!

ULAŞIM

Festival alanı çevresinde 5.000 araçlık otopark bulunmaktadır.Otopark ücreti 10 TL'dir.
16 Temmuz- 17 Temmuz tarihlerinde servis araçlarıyla şehirden festival alanına 09:00-21:00 saatleri arasında sürekli ulaşım sağlanacaktır. İETT Otobüsleri hareket noktaları; Avrupa yakasında; Bakırköy Özgürlük Meydanı, Taksim Meydanı otobüs durakları ve Mecidiyeköy viyadük altı, Anadolu yakasında ise; Kadıköy Rıhtım'dır.

Hiç yorum yok:

Psikolog Mustafa Said MERT

Doktor Stres Blog Sayfasına Hoşgeldiniz

Psikolog İş İlanı

Psikoloji Arşivi

Endüstri Psikolojisi

Politik Psikoloji

Psiko Onkoloji

mektebim

Kitabevim

Eski Fotoğraflar

Dailymotion

YouTube

World Travel Channel